Skip to Content

35 ГОДИНИ И ПОСЛЕДНИТЕ 10

Декада “35 и последните 10” започва “РениАрт”.
На 11 януари 2016 г. студио по изобразително изкуство „РениАрт“ навърши 10 години.
През месец октомври навършвам 35 години педагогическа работа в ОШИ “Добри Христов“ и Студио "РениАрт".
Тези годишнини ще бъдат отбелязани с 10 събития през 2016 година. Всеки месец от януари до октомври ще се случва по едно, което си заслужава да бъде посетено. В тях ще вземат участие настоящи и бивши мои възпитаници
Декадата започна с честване на Рождения ден на “РениАрт” с торта и шампанско в студиото. На 15 януари предстои посещение на изложба на големия испански художник Пабло Пикасо в София. Изложбата пристигна от Испания и ще гостува в нашата столица. Ще имате възможност за съприкосновение с оригиналите на уникалните творения на великия кубист. Навярно ще се вдъхновят от тях!
Изминалите 35 години бяха изпълнени с творчество, борба, успехи, реализации, вдъхновения и спомени. Десетки са наградите от национални и международни конкурси. Десетки са реализиралите се успешно в различни сфери на изобразителното и не само на изобразителното изкуство ученици. Десетки са и изложбите у нас и в чужбина, в които участвахме. Стотици са поводите за гордост, които сме имали.
Планираните в декадата на “Рениарт” събития ще разкажат за тях, техните творчески и житейски реализации. Ще бъде вълнуващо и много интересно.

Нов коментар

  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <div>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.

Повече информация за опциите на форматиране