Skip to Content

Нина Цековска

Бивш ученик

Години ученик на Рени: 
10 години
Образование: 

към момента- '09- живее с надеждата, че успешно ще си защити дипломаната работа в катедра "Градоустройство" на УАСГ гр. София и ще завърши Архитектура във въпросното висше учебно заведение :)
2004г.-ПМГ " Св. Климент Охридски "-гр. Монтана
1999г.- основно образование- 6-то ОУ " Любен Каравелов " - гр. Монтана

Занимание: 
... напоследък работя най-вече върху себе си :)........ работя като проектант в архиектурно бюро в гр. София и правя проучвания за предстоящата си дипломна работа :)
Спомени: 
...........ммммм...... Спомените ми........ едни от най-топлите и красиви моменти от живота ми, който за щастие ме срещнаха с много истински хора и приятели , и не на последно място с Рени, която винаги е била един прекрасен Човек, Приятел и Преподавател....... въпреки, че никога не съм я възприемала като учител в най-разпространения влаган смисъл в тази дума, тя е била човека, който ме насочи и ми показа............ колко можеш да бъдеш щастлив, когато се занимаваш с нещо, което обичаш и как живота ти се променя напълно :).......... ... В спомените ми винаги ще останат ярки картините от пленерите, годишните изложби, конкурсите, подготовката за кандидатстудентските изпити и всички онези забавни комично-трагични моменти, който сме преживели заедно :).

Хронология

Член от
12 години 49 седмици