Skip to Content

Елена Ангелова

Бивш ученик

Години ученик на Рени: 
8 години
Образование: 

Предполагам че аз съм най-яркият пример за професионално дезориентиран елемент сред учениците на Рени :)
След няколко дълги и трудни години на подготовка за бъдещ арх.Ангелова, вятърът ме отвя на бял кон в света на анимацията, където веднъж озовала се, разбрах че съм в свои води.

Образование : за сега незадоволително : ))
Завършила семестриално , но все още без диплома формално. НБУ-специалност "Анимационно кино"

Занимание: 
Oт класическа анимация, през 2D flash анимация, тук там разни видове илюстрация, та до 2 филмови ефекти :) тук за по-любопитните има някоя и друга драсканица от старите ленти http://burnkata.deviantart.com/
Награди: 

 Скромността краси човека :)

Спомени: 
Спомените ми датират от приемните изпити по рисуване, когато стисках в ръка няколко идеално подострени с острилка моливчета от Н до 3В. Акварела все още за мен беше омразните водни боички, старите кучета бяха каки и батковци за пример :), Рени беше "госпожата" :)) и така... от изложба на изложба, от пленер на пленум (?!) там някъде из творческата среда намерих много добри приятели, запознах се с разни причудливи техники, с някои от които за съжаление не се сприятелих ( пр. батик :)), спрях да се чувствам странно с огромната папка под мишница, порастнах и разбрах колко по-богат и интересен е светът на изкуството :) С годините причислихме Рени към кръга на приятелите, където надяваме се се чувства добре :)

Хронология

Член от
12 години 48 седмици